Skip to main content

We cook - We speak - We love

Welkom

John MAES, de “gulzige” kok, en Nerdjivane, zijn vrouw, ontvangen u in een sobere, warme en klassieke omgeving met moderne tinten.

Een plaats waar u kunt proeven van een gevarieerde en creatieve keuken. Volgens de intuïtie en de verbeelding van de passionele gulzige chef (“La cuisine du gourmand” betekent letterlijk vertaald “de keuken van de gulzigaard), worden smaken van vroeger in harmonie gebracht met hedendaagse toetsen.

U kunt van de creativiteit van de chef genieten in de hoofdzaal of in de veranda, of nog op het terras dat uitkomt op een mooie tuin met een vrolijke vijver er vriendelijke kastanjebomen, met een schommel en een rustbank om momenten van ontspanning te koesteren.

De Gulzige Kok en zijn vrouw wensen u van harte welkom… U kunt erop rekenen dat iedereen als bevoorrechte gast wordt onthaald.

Gault&Millau schrift

15/20 : Dit restaurant aan de oever van de Maas heeft geen gebrek aan troeven. Aan de gastentafel bij de keuken kunnen 6 eters – na reservering – een menu op maat proeven. Ook in de eetzaal is het prettig tafelen, net als bij mooi weer in de tuin aan het water. Maar de grootste troef is de keuken van John Maes, met royale, heel lekkere en zeker niet dure menu’s. Als hapjes kregen we gerookte zalm van bij Dawagne met ricotta, en bao (groentenbrood) van spinazie voorgezet. Daarna proefden we een op 63°C bereid eitje in ossenstaartbouillon, een oester en wat zeekraal. Tijd voor het echte werk: een stuk Galicisch blondvee met eekhoorntjesbrood en selderpuree. De internationale wijnkaart is klein maar fijn.

Lees online

Adres

La cuisine d’un gourmand
Avenue du Général Gracia 8
B-5170 PROFONDEVILLE (Namen)
info@lacuisinedungourmand.be
(+32) 081/57.07.75
info@lacuisinedungourmand.be

Openingstijden

Donderdag – Zondag : 12:00 – 13:30 en 19:00 – 20:30
Woensdag, Maandag en Dinsdag : Gesloten

Online en Telefon boeken

Informatie

Contant – Visa – Mastercard – Bancontact
Gasten Tafel
Toegang voor gehandicapten
Parkeer gemakkelijk

Welcome

John MAES, the “gourmand” chef, and Nerdjivane his spouse, welcomes you in a sober, warm and classic place with a touch of modernity.

In this place, you’ll discover a fine and various cooking where plates allies creativity and tradition. Following the intuition and imaginary of the chef.
You will taste his creativity in the main room, the veranda or, on sunny days, the terrace taking you to the calm garden.

A beautiful pond and some happy chestnut trees.
Let the swing take you to a pleasant moment.

Each host are welcome for a special attention and a great experience.

Gault&Millau write

15/20 : This house of delicacy bordering the Meuse has more than one seductive side. We love the host’s table near the kitchen where 6 people can – on reservation – enjoy a custom menu. We also like the dining room and, on sunny days, the garden adjoining the Meuse. Finnaly, we like the cuisine of John Maes, declined in menu at low prices. This year, he still delighted us with generous and tasty items. In appetizers, the smoked salmon from Dawagne is adorned with ricotta while the bao (vegetable bread) is made from porcini mushromms and a puree of celery. Nice little international wine list.

Read Online

Location

La cuisine d’un gourmand
Avenue du Général Gracia 8
B-5170 PROFONDEVILLE (Namur)
info@lacuisinedungourmand.be
(+32) 081/57.07.75
info@lacuisinedungourmand.be

Opening Hours

Tuesday – Sunday : 12:00 – 13:30 and 19:00 – 20:30
Wednesday, Monday and Tuesday : Closed

Online and Call Booking

Informations

Cash – Visa – Mastercard – Bancontact
Guest Table
Disabled access
Easy parking